BTK Akademi Hediye İnternet Kampanyası Türk Telekom

By : | 0 Comments | On : julio 2, 2024 | Category : jglhl

BİT alanında etkin ve bilinçli çalışmalar düzenleme başta olmak üzere, bilgi alımının önündeki engelleri kaldırarak eğitimin herkes için eşit şartlarda alınabilmesini mümkün hale getirir. Platform üzerinde yer almakta olan giriş sayfasında e-devlet şifresi ile giriş yapılarak hizmetlere erişebilir. BTK Akademi’de yer alan Eğitim Kataloğu içerisinde almak istenilen eğitimlere dair gerekli bilgi yer almakta, tüm kullanıcılar için açık halde bulunan eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanılabilmektedir.

“Bilginin Adresi” sloganıyla yola çıkan BTK Akademi, özellikle bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu dijital eğitim portali ile tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflemektedir. Online eğitimlerin yanı sıra gerçekleştirdiği sınıf içi eğitimlerle de BİT sektörüne yönelik konularda eğitim almak isteyen her kesimin mesleki ve teknik ihtiyaçlarını mekan ve zamandan bağımsız olarak karşılayacaktır. BTK Akademi, bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu dijital eğitim portalı ile tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefliyor.

BTK akademi nasıl?

Sınıf içi, E-Öğrenme ve Program olmak üzere 3 program kanalı BTK Akademi’de yer alıyor. Kariyer.net’te yayınlanan iş ilanlarına göre bilişim sektöründe işe alımın en fazla olduğu departmanlar ve bir önceki döneme göre artış – azalış trendi aşağıda yer alıyor. Sayan, Türkiye’nin akademi btk bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe her geçen gün ivme kaydettiğini vurgulayarak, bunun devamlılığını sağlamak amacıyla sürekli hedef büyüttüklerini söyledi. Yüz yüze eğitimlere tüm üniversite öğrencileri ve bu eğitimlerden bazılarına yeni mezunlar katılabiliyor.

BTK Akademi Temel Seviye Python Eğitimi Katılımcılarını Bekliyor

BTK Akademi’de sunmuş olduğumuz
eğitimler ve kariyer fırsatları ile istihdamı destekliyoruz. Bu
nedenle düzenlenen tüm eğitimlerin istihdamın artırılması ve
siber vatanın koruyucularının yetiştirilmesi adına çok önemli
olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. BTK Akademi, bilgi
teknolojileri alanında eğitim ve sertifikasyon hizmetleri sunan,
sektörün ihtiyaç duyduğu yetkin personelin istihdamına katkıda
bulunan bir eğitim merkezi olarak dikkat çekiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, BTK Akademi’yi ziyaret etti

Sizlere bu konudaki önerimiz şu olacaktır; gelişmek istediğiniz herhangi bir konuda kendinize yakın hissettiğiniz bir eğitmen ile eğitimi tamamlayın. (bunu youtube, udemy, btk akademi veya başka bir platformdan sağlayabilirsiniz.) Daha sonrasında ise BTK akademi ile dersin üzerinden geçip sertifikanızı alın. Yazılım alanında iş bulabilmek için linked.in profilinize bağlantılar eklemek sizin çok yararınıza olacaktır. Bilgi teknolojileri hakkında bir şeyler öğrenmek isteyen kişiler için açılmış bir öğretim platformudur. Programın en büyük faydalarından birisi ise online cv’nizin herkese açık paylaşılabilir olması.

Share This Post!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *